Huh huh!!! Olipas taas reissu. Perjantai aamulla 40 innokasta messuilijaa hyppäsi autoon ja matka kohti Seinäjokea saattoi alkaa. Meitä bloggaajia oli mukana lisäkseni Kirsikka, Manta, Piparminttu ja Tintti. Vähän kyllä aavistelinkin, että saattaa tulla taas suht hauska reissu, mutta eihän se aavistus osunut taas ollenkaan oikeaan. Tulikin superhullunhauska reissu :)

Alkuun matka tuntui pitkältä, eikä määränpää meinannut ollenkaan tulla puhumattakaan kahvipaikasta, mutta lopulta sitten oltiinkin perillä. Itse pelastin yhden aivan ihanan käsinukke pupusen roikkumasta niskavilloista myyntitelineestä. Toki tuli myös erityistä kiinnostusta tuntien tutkittua Heinikan ja Paperinauhan myyntipisteet. Ja kun en papereita luvannut ostaa, niin ihan vaan muutamaan paperikimppaan sorruin...lol...että sellainen päätös. Lisäksi kyllä löytyi muutakin mukavaa pientä ja tarpeellista tavaraa...Käytiin myös tutustumassa Paperinauhan ihan oikeaan kauppaan, ja kyllähän sieltäkin sentään jotain löytyi, vaikka mitään ei kyllä enää tarvitsisi.

Täytyy kyllä sanoa, että seura oli parasta A-ryhmää, jälleen kerran. Ulkopuolinen ei varmaan ihan aina ymmärtänyt meidän outoja höpinöitä erilaisista pitkäkaulaisista eläimistä, mutta ehkä ihan hyvä niin. Joukolla kuitenkin päätettiin alkaa noudattaa Tintin salaista pahetta, iltahyppelyä. Tintti varmaan antaa tarvittaessa tarkempia ohjeita...hih!!! Ja ihana Kirsikka minullekin virkkasi oman hyppelynarun, tosin on vielä siis korkkaamatta, kun täytyy vähän treenailla ensin :) Kaikki aikanaan! Ja kai sitä sitten täytyy jotkut ihan pienet kynttiläkutsutkin pitää, kun tuntui Piparmintulla olevan sen verran jännittäviä kynttilöitä valikoimassaan...saisikohan niistä mitään testi kappaleita...hmm...ja pikkujoulut ja pikkupaketit ehdottomasti!!!

Kiitos ja anteeksi. Oli kivaa. Vuosia tuli taas lisää enemmän kun on elinikää ihmisellä, joten meistä ei ihan niin helpolla vielä pääse eroon!!! Ja mihis lähdetään seuraavaksi porukalla....???