Susanna antoi minulle tämän tunnustuksen. Kiitos siitä!! Kivaahan on, jos joku saa edes jonkinlaista iloa lukemalla näitä blogeja.

Edit. Myös Maila antoi minulle tämän tunnustuksen. Ihan kivalta tuntuu. Askartelukavereiden takiahan näitä blogeja täällä netissä pyöritellään. Kaikki saavat tukea ja neuvoja ja vinkkejä.
1211963.jpg1211963.jpg


Ja tässä säännöt:
Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

Tätä postausta oli pakko siirtää päivällä, koska on ihan tajuttoman vaikeaa miettiä, kenelle tämän antaisin. Niin moni on sen ansainnut. Tietenkin Susannalle lähetän saman tunnustuksen takaisin. Jotenkin vaan sitä tuntee jonkinlaista sielunkumppanuutta joidenkin ihmisten kanssa tuntematta heitä "livenä". Ja jollain tapaa meidän vuodatus-aikamme on ollut niin monessa suhteessa samanlaista...Kiitokset siis Susannalle sinne nurkkaan ja jatketaan samaan malliin.

Lisäksi annan tämän seuraaville blogeille, joista saan valtavasti sitä vertaistukea, mitä aina itsekukin joskus tarvitsee.

Askartelumanta- samalla lailla hurahtanut ja ihana ystävä

Saron

Keijukammarin Tanja

Helsky

Emmo

ja niin monta muuta....