Eilen oltiin siis pienen porukan kanssa vähän "jauhoilemassa"...eli kohojuttuja kokeiltiin ja leimaillakin sai, tosin itse en leimannut yhtään kuvaa...jihaa!!! Hauskaa taas oli, tosin jutut meni vähän "levottomiksi", mutta se lienee ymmärrettävää näillä helteillä. Mutta saatiin jotain aikaakin, ainakin pöytä oli täynnä, eikä kaikki mahtuneetkaan...siis jauhot sun muut härpäkkeet.

DSCN4002.JPG

Itse sain tasan yhden jutun siihen malliin, että pystyi kortin siitä tekemään...ja kuin huomaamatta taas yksi leima korteiksi.

DSCN4012.JPG

Vietettiin siis ihanan rentouttava ilta "sisäpiirin" kesken...eikä tätä nimitystä nyt pidä ottaa niin vakavasti, kun paljon hurjempiakin nimiä keksittiin meidän "jauhojengistä". Kiitos!!! Kivaa oli, otetaan uusiksi. Ja onhan tässäkin kuussa monta muutakin tapaamista, mihin ainakin itse menen....vaikka niin piti olla vaan ihan kotona ja nauttia kesästä...pari pikkutapaamista täällä nurkilla ja sitten innostuin vielä osallistumaan Sammacon järkkäämään tapaamiseen Tampereella...nääs nääs..

Nähdään!! Nyt tämä tyttö menee vähän lojumaan aurinkoon ja sitten lähdetäänkin Mantan kanssa myymään kahvia pitkikselle.

Leimat korteiksi:38