Taas tänäänkin posti toi ihan pikku leimasin kuorman...no, kaksi vaan. Ostin Manssulta pari magnoliaa. Tosi söpösiä. Saakin alkaa miettiä ihan tosissaan joulukortteja, kun nyt on muutama leimasin siihenkin tarkoitukseen. Ja tuo sydän tilda on kanssa ihana. Nyt on leimasin ostokset kyllä jäissä hetken aikaa, kun on jo aika monta tullut hankittua.

Laittelin Papruksen Annelle tänään sähköpostia tekstileimasimien tiimoilta, ja sain kuulla että leimasimet ovat juuri tänään saapuneet. Eli kuka sitten sitä on varannutkin, niin varmaan piakkoin alkaa olla postilaatikossa tunkua.  Me haetaan Mailan kanssa ne maanantaina Tampereelta ihan itse, kun ollaan muutenkin menossa vähän ostoksille Paprukseen. Voi olla aika paha paikka, mutta kerran täällä vaan eletään...ja siis ihan tarpeellista tavaraa kumminkin ostetaan, eikös niin, Maila??

1719872.jpg

Huomenna mennään moikkaamaan supertaitavaa kummitätiäni. Hänelle tein kortin, kun on varsinainen monitaituri käsitöiden alalla.

1719870.jpg

Noita on kyllä kiva väritellä, varsinkin kun on niin hyvät värit. Vannon kyllä tällä hetkellä aquatonen nimeen aika tavalla. Tosin yhdistelen kyllä sitten vähän kaikkia eri tyylejä, mutta peruskäytössä ok. Täytyy kyllä testata, että ensin värittää promarkereilla, ja sitten tekee noita varjostuksia aquoilla....hmm....