Eilen oli kyllä ihan tajuttoman hauska päivä. Päivällä laitettiin Mailan kanssa karina pitkään iskuun ja nokka kohti Raumaa. Kierrettiin Rauman askartelukaupat, ja ainahan jotain pientä tarttuu mukaan, niin nytkin. Sitten olikin aika mennä blogitapaamiseen, jonka Taru oli järjestänyt. Voi hyvänen aika, hetihän sitä itsensä ja monen muun löysin kiertämässä ja kaartamassa Heinikan myyntipöydän edestä. Ja sitten kun asiaan päästiin, niin leimailu into kyllä tarttui kaikkiin. Kyllä siinä hyvinkin viisi tuntia meni kaikilta aktiivisesti leimailessa toinen toistaan ihanampia kuvia....eli voi päätellä mikä tajuton määrä olisi nyt leimakuvia, suoranainen kuvaähky! Kirsikan ja Liisan kanssa sovittiin jo omasta leimavaihdosta, kun tässä nurkilla majaillaan, eli terkkuja sinne! Ja kiva tutustua Kirsikkaan, jonka kanssa samalla paikkakunnalla asutaan, muttei ole vaan tiet kohdanneet ennen. Kyllä oli leimakäsi kovilla, mutta tuli saalistakin!

1742018.jpg

Ostoksiakin tuli hankittua. Nuo DIY:n monogrammi setit on kyllä kivoja. Nyt täytyy kyllä vaan hankkia vähän lisäosia, kun nälkä kasvaa syödessä. Ja kun Maila ei pitänyt minusta huolta, ihan valtavan kauniita nauhoja tuli taas hommattua, että taas täyttyi yksi nauhalaatikko. Onneksi käytiin hakemassa vähän Prismasta täydennystä laatikoihin. Ehkä ihan pikkutilaus Heinikkaan lähtee viikonloppuna, mutta sitten on kyllä pidettävä tauko ostoksissa. Niin paljon on tullut kaikkea hankittua, että voi jo alkaa niitä kuluttamaankin.

1742030.jpg

Tarun blogissa on kiva selostus tapaamisesta, ja omalta osaltani en voi muutakuin kiittää tästä tapaamisesta. Oli mukava kohdata ihmisiä, joiden blogeissa on tullut käytyä ihailemassa toinen toistaan kauniimpia asioita...ja taisi tämä kortti innostuskin vähän tarttua sellaisiinkin, jotka ei ehkä niin paljon ole kortteja ennen väsänneet, vai mitä Tarkku. I'll be watching eli odotan, milloin ilmestyy leimattuja kortteja blogiin. Kaikille suuri kiitos ja oli oikein kiva tutustua. Enemmän olisi voinut jutella ja vaihtaa ajatuksia, mutta sama into kaikilla, niin se aika vaan vierähtää siinä puuhastellessa nopsaan. Ja syksyllä tavataan, ainakin me ollaan tulossa!!!

Ja arvontaan voi vielä osallistua. Katkaisen pelin sunnuntaina 12.00. Siihen saakka peukkuja kaikille!