Postiin tuli paketti. Menin kotiin ja aukaisin. Aah, sisältä paljastui ihanan neitseellinen pakki, jota "normaalit" ihmiset voivat käyttää pullojen ja tölkkien kuljetukseen....ehei, en minä sellaista, vaan askartelukäyttöön moinen värkki. Aikani mietin ja suunnittelin, ja sitten sain sen idean pullautettua pihalle. Niinpä eilen maalailin pakkia, jonka sain Taavalta.

Koska pidän sinisestä, alusta lähtien oli selvää, että sininen sen olla pitää. Ja hups, pakista tuli sininen. Vaaleampaa nurkkiin ja sisäpuolellekin vähäsen.

1331254.jpg

Koristeluun käytin ihanan kesäistä lautasliinaa, jonka lakkasin kiinni reunaan. Lopuksi vielä halusin vähän kimallusta, niinpä lakkasin koko pakin hilelakalla. Kuvissa ei oikein näy, mutta hauska pieni kimallus siinä on pinnassa.

1331241.jpg

Ja sitten pakki käytössä. Ihana!! Kivasti sai kamat sinne ja on niin nätti....kiitos Taavalle. Näitä täytyy saada lisää. Täytyy kysäistä, jos saisin jonkun tekemään jtn vastaavaa (terkut Antille), kun ei suurta satsia oikein postissakaan raaski tilata....täytyy tutkailla tilannetta.

1331246.jpg

Kyllä nyt kelpaa askarrella!