Nyt on sitten valmis Bluen rakentama blogipohja. Siis mä tykkään, kun kerran sinisestä pidän. Kerrassaan ihastuttava ja täytyy sanoa, että kuten edesmennyt tätini aikoinaan asian ilmaisi, "jokainen tekee sitä, missä on hyvä". Mulle on ainakin nuo ihme koodisarjat sun muut  oudot rimpsut ihan täyttä hepreaa, mutta joku nekin hallitsee, luojan kiitos.

Sainkin jo aiemmin palautetta siitä, ettei kommenttilootassa näy kunnolla tekstit kaikille. Valitettavasti tällä hetkellä siihen asiaan ei vissiin ole apua tulossa, mutta koitetaan pärjätä. Auttaisikohan se mitään, jos sen maalaa hiirellä, niin olisi helpompi lukea....en osaa sanoa, kun itsellä sekin näkyy ihan hyvin. Ja voihan olla, että taitava blue siihenkin jonkun ratkaisun keksii joskus....jos oikein paljon toivotaan. Mutta älkää silti mua hyljätkö. Kommentteja on todella mukava lukea!! Edit. Paremmin kuulemma näkyy, johtuukohan sitten tästä inan muunnellusta pohjasta.

Mutta siis, KIITOS BLUE !! Palataan asiaan, kunhan lumet alkaa sulamaan, ja puutarhakärpänen iskee. Ja koska kuvattomat postaukset on jotenkin vähän ankeita, kiitokseksi Bluelle laitan kuvan kortista, jonka olen tehnyt 100-vuotta täyttäneelle.....eli ainakin satakertaiset kiitokset ruusujen kera!!!

1349629.jpg