...ja minä aloitin sitten laatikon koristelulla. Tosin vaan paperoin yhden karkkilaatikon K&K:n paperilla, ja ihan kiva tuli. Ajattelin, että jos siinä alkaisin säilyttää haaraniittejä, katsotaan nyt mitä käyttöä sille keksin.

2205585.jpg

Eli siis jotenkin vaan on ihan älyttömän nihkeää aloittaa korttien tekeminen, mutta jos se tästä hiljalleen. Kaikki tavaratkin on siivottu johonkin piiloon, niin eihän mitään voi edes löytää....arghh...huomenna...ihania haasteitakin olisi vaikka kuinka. Ainakin vauvakorttihaasteeseen on ihan pakko osallistua, on sen verran hyvä asia.

Olenhan minä ahkeroinutkin. Helmerin kasasin erinäisten hauskojen ja vähemmän hauskojen mutkien jälkeen. Siitä teen leimalaatikoston. Harmi vaan ettei kansiot mahdu laatikkoon, mutta siihenkin olen jo keksinyt ratkaisun....kunhan nyt pääseen vähän taas Ikeaan ostoksille...ja saa nuo magneettipurkitkin kivasti tuohon kylkeen...ja jos huomenna saisin odottamani postin Paperinauhasta, niin tässähän voi vaikka vallan innostua taas....

2205581.jpg

Kiva, kun täälläkin on kuitenkin joku poikennut, vaikka elämää saksien kanssa ei ole viimeaikoina oikein ollutkaan. Toisaalta pieni tauko tekee vain hyvää ja nyt onkin jo aikamonta ideaa muhimassa...olkaa luovia ja ahkeria !!!