Taasen on aika haasteen, ja tällä viikolla Jehkottaren haasteen mallin on tehnyt Paula. Minulle tuottaa aina haastetta, kun täytyy laittaa monenlaista kerrosta ja paperia, mutta nyt nappasin kaikki paperit BG:n sultry paperikosta. Ainakin sitten jotenkin sopivat yhteen. Uutta minulle oli myös se, että nyt valitsin paperit ensin, ja sitten aloin värittää kuvaa. Yleensähän väritän kuva, ja sitten alkaa se tuskainen muun materiaalin etsintä. No, tulevaisuudessakin kyllä väritän ensin kuvan, ja sitten alan tapella oikeiden papereiden etsimisen kanssa...täytyyhän sitä itselläkin olla jotain haastetta...mutta joskus näinkin..

No, tein siis innolla kortin ja sitten aikani selailtuani muiden kortteja, alkoi todellisuus hiipiä...tässä oli joku lisäoptio poika-kortista. Niin tyypillistä minua, mutta lisään tähän samaan postaukseen viikonlopun aikana myös poikakortin. Ehkä tästä hÄnglarista tuli kuitenkin enemmän tyttömäinen...

Kukat spreijattu kultasuihkeella. Olen niin innostunut noita kukkasia sumuttelemaan, että aina on joku satsi odottamassa kultasuihketta..

Leimat korteiksi:12