...eli joulukortteja hiljalleen valmistuu. Tahti ei ole mikään kova, mutta aina sitä joku tulee tehtyä. Leimasin-sivuakin sain taas vähän päivitettyä, kun tuntuu että noita uusia tulee sellaisella tahdilla, että pakko koittaa saada jonkunlaista järjestystä aikaan. Kyllä noita leimasimia vaan on salakavalasti kertynyt jo aika paljon...ja niin kivoja uutuuksia oli taas tullut Paperinauhaan, että pakkohan sieltä oli taas jtn tilattava. Aivan ihania scraplyckanin leimasimia, nam!!

Sunnuntaina lähdetään Mailan kanssa messuilemaan Tampereelle. Mitäköhän siitäkin sitten taas seuraa...luultavasti erittäin hyviä hankintoja ja ideoita nuppi täyteen. Ainakin Taavan opastusta odotan suurella mielenkiinnolla, koska tahtoisin osata tehdä noita ihania helmiäisleimailuita. Ja kiva nähdä jo vanhoja tuttuja, ja nähdä muitakin, joiden kanssa ollaan vaan muuten viestitelty...jollei mene pupu pöksyyn, ja kurkin vaan kaukaa. Voihan olla, ettei olla Mailan kanssa ihan ainoat messukävijät. Tosin meinataan olla kyllä aikalailla tappiin paikalla...saas nyt sitten nähdä. Ja kun tarkkana liikkuu, eihän sitä koskaan tiedä, keneen siellä törmää...olisi kyllä ihan hauska löytää vaikka joku blogituttu ihan vahingossa.

Ja muutama kortti, koska edelleenkään en tykkään kuvattomista postauksista.

2057986.jpg

2057938.jpg

Päivän valivali: Pidän siitä, että kauppa toimittaa tavarat aika nopeaan tahtiin. Suosin sellaisia paikkoja. Miksi suuret ja kauniit firmat on niin hemmetin hitaita...jos tuote on maksettu 4. päivä, kyllä minä jo odottaisin tavaraa perille, vaikka olisi mikä....ja vaikka kyseessä on vaan sellofaanipussit!!!! Ugh, olen puhunut!!!