Tätä päivää on taas odotettu ja sitten se vaan koitti...eli Rauman blogitapaaminen. Paikalla oli suuri joukko kortteilijoita ja oli kyllä taas kerran älykiva huomata etten ole ihan ainut omituinen tässä maailmassa. Vertaistukea, vertaistukea!!! Eli tiivistettynä päivä sisälsi leimailua, ostoksia, tutustumista ja uuden oppimista.

Ensin leimailtiin Jouluisilla leimasimilla. Oma saalis oli "vaan" 21 arkkia. Yritin olla "järkevä" ja leimailla vaan sellaisia kuvia, mistä itse pidin. Tosin kyllä järki taas lähti jossain kohtaa ihan muille maille, ja ehkä tuli vähän enemmän leimattua, kun oli tarkoitus, mutta onpahan sitten varastoa...koskaan ei tiedä, mitä tarvitsee.

1994865.jpg

Ostoksiakin tuli tehtyä. Heinikan paikasta ostin mm. Mementon musteita. Täytyy varmaan huomenna korkata ne ja katsoa, jos niistä saisi jtn kivaa aikaan. Paperinauhaan olin jo etukäteen tehnyt pikku tilauksen. Muutama leimasin ja papereita...ja tulihan sitä jotain muutakin ostettua. Taitomannilta ostin ihania aquatoneja lisää ja kiinalaisia akvarellitusseja, olikin aika kivoja. Täytyy vaan vähän opetella, miten ne käyttäytyy erilaisilla papereilla. Mutta oikein mielenkiintoinen uusi tuttavuus. Ja tulihan sitä muutama metri nauhojakin ostettua...eikä sitä ihan kaikkea muista tai ainakin on parempi unohtaa...

1994864.jpg

Erilaisten väritystekniikoiden esittelyt olivat tosi mielenkiintoisia. Tintti näytti kuivapastellikynillä värittämistä, Sammacco öljynkäyttöä värityksessä, Maissi aquatoneilla värittämistä ja Taru promarkereita. Tunnustan, aquatone on ykkönen täällä, ehdottomasti!!! Tämän jälkeen esiteltiin monenlaisia tapoja tehdä kortteja. Arja näytti vintage korttien tekoa, ja se kyllä vähän iski. Täytyy koittaa, saisikohan sitä itse mitään aikaan.

Päivä oli taas todella mukava. Oli hauska nähdä jo tuttuja ihmisiä ja huomata, että uusiakin oli mukana. Harmi vaan kaikkiin ei ehtinyt tutustua sen paremmin, kun oli niin kiire päivä....eihän reilussa 7 tunnissa millään kaikkea ehdi. Mutta luulen, että eiköhän tässä tavalla tai toisella ainakin muutaman kauempana asuvankin kanssa tule pidettyä yhteyttä...jos ei muuta, niin ainakin pientä leimavaihtoa voi olla tiedossa ihanan Mummelin kanssa....kunhan saan vähän hänglareita käsiin...kiva nähdä teitä kaikkia ja uusiksi sitten viimeistään keväällä!!!

Edit: Lisään tähän linkin Länsi-Suomen juttuun tapahtumasta. Kiva, että mediaakin kiinnosti sen verran, että piipahtivat paikalla katsomassa meitä.