Eilen sitten oltiin Mailan kanssa Tampereen kädentaito-messuilla. Aamulla lähdettiin ajoissa, ja kympin pintaan oltiinkin jo paikalla. Suurin mielenkiinto tietenkin kohdistui askartelukauppojen osastoille. Taavan kanssa oltiin vähän sovittu tapaaminen, kun olin häneltä lipun messuille voittanut. Siellä Taava demoilikin ahkerasti Sinellin osastolla. Homma toimii, kun sen osaa. Ja kauniita kortteja tuli. Ja oli kyllä tosi hauska nähdä..vaikka aina se onkin jännää tavata joku netistä tuttu. Jouduin minäkin vähän "demoilemaan". Tosin olin kyllä paremminkin koekaniini...oppiiko blondi rusetin teon. Ja lupaan harjoitella ja täytyy kyllä sanoa, että aika hyvän opin sain, että eiköhän se siitä lähde. Kiitos!!! Kiva oli tavata!!!

Heinikan osastolla Maiju demoili korttien väristyksestä. Ja edelleen, homma toimii. Hienoja. Itse en ole vaan vielä öljypurkkiani korkannut, mutta ehkä sekin päivä koittaa. Täytyyhän sekin kokeilla, ilman muuta. Ja ihana yllätyskin koettiin Heinikan osastolla, kun  heti sitä lähestyessä havaittiin ihana Mummeli vauhdissa. Jotkut ihmiset on sellaisia, että niiden kanssa synkkaa heti, ja kun Mummelin kanssa kesällä ekan kerran kohdattiin Raumalla, siitä se lähti. Ehkä suurin yhdistävä tekijä on rakkaus hÄnglareihin, mutta kyllä me muutenkin toimeen tullaan, vai??  Mummelin spesiaali olikin leimasimien säilytykseen liittyvät leimasivut, johon ezmountit ja muut muoviläpyskät jäävät kiinni. Toimii!!!Ei ollut huono ostos. Siellä ne nyt ovat siististi ja pysyvästi tallessa, kaikki rakkaat leimasimet. Ja mummelin kiusaksi kuva minun hÄnglar sivusta...Ja oli kiva tavata,  Maiju ja Mummeli.

2070553.jpg

2070555.jpg

2070556.jpg

Heinikasta ostin myös Holtzin sakset. Todella hyvät, kun kiinnittää taustoja leimasimiin, suosittelen. Ja tein Mummelit eli laitoin kaikkii leimasimiin, mistä taustat puuttui, mountit käden käänteessä saman tien.

2070550.jpg

Keijukammarissa käytiin Tanjaa moikkaamassa, ja kyllä sielläkin aika hulina oli. Ja muutama 3d arkki sieltäkin hyppäsi kassiin. Ja vuoden päästä taas nähdään, Tanja. Ja tulihan sitä kaikenlaista muutakin "pientä" hommattua....tarpeellista tavaraa kaikki, totta kai. Mutta tätä varten oli säästetty, ja kiva kyllä hommata materiaalia, kun näkee paikanpäällä ja saa vähän vinkkejä. Monta kokeilua odottaa...Kiva oli käydä, kiva tavata tuttuja ja tutustua uusiin, mutta kiva alkaa sitten taas käyttämäänkin uusia juttuja. Päivä oli oikea piristysruiske!!