Tämä kuukausi tulee olemaan aika jännittävä ja haastava, koska saan kunnian toimia Jehkotar CardChallengen vierailevana DT:nä. Ensin ajattelin, että mitäköhän tästäkin nyt taas tulee, mutta päätin ottaa haasteen vastaan. Sata lasissa mennään ja kortteja väännetään sydämen kyllyydestä. Kesäkuun pidin vähän lomaa kortteilussa, ja se teki kyllä hyvää, koska nyt on taas tosi kiva tehdä erilaisia juttuja.

Tämän viikon haaste pitää sisällään ainakin minulle ja muulle DT-jengille vielä hienoisen lisähaasteen, onhan taas aika Special Sponsorin. Tiina Korttipuoti Tiinasta lähetti meille materiaalipaketin, jonka antia hyväksikäyttäen teemme tämän viikon kortin...ja siinä on taas pientä suurta haastetta minulle, kuka en ole edes mihinkään "kortitsamoistamatskuista" juttuihin koskaan osallistunut. Ehkä pitäisi, kun oli kyllä kiva koittaa keksiä juttuja "ei omista" tavaroista.

Mutta asiaan. Viikon haastekortin mallin on suunnitellut Serafiia. Ja malli on siis tämä->

serafiia_luonnos_4.jpg

Materaalipaketti oli haastava, mutta tässä korttini. Leimakuvan ja ajatelman sisältävän paperin suihkautin kultaisella glimmer mistillä. Tuli kiva kimallus...ja muutenkin pidän noista suihkeista.

DSCN4011.JPG

Lisäksi tein toisen kortin samaa pohjaa käyttäen saamastani materiaalista. Tässä käytin vähän enemmän vapauksia mallin suhteen. Tuli aika hempukka ja tuo kuva on aivan ihana!!!

DSCN4010.JPG

Lopuissa korteissa olen sitten vähän käyttänyt jo omiakin materiaaleja, mutta pääasiassa korttipuodin tavaroita. Sinne on muuten tullut aika ihania joulu tavaroita...vink vink...

DSCN4024.JPG

DSCN4025.JPG

Kiva kun kävitte. Koitetaan pärjätä kuukausi ja muistakaahan nauttia kesästä ja askarrella siinä sivussa. Täällä meillä lännessä ollaan kyllä jo palattu normaaliin kesäkeliin, vettä sataa ja lämpöäkin on aika hintsusti...hrrr...