Pitkästä aikaa eloa täälläkin. Hengissä olen, mutta jotenkin on vaan inspis ollut totaalisen hukassa, eikä oikeastaan helpotusta näy. Jokatapauksessa viikonloppuna oli Raumalla suuri tapaaminen, ja oli kyllä mukavaa taas nähdä pitkästä aikaa tuttuja ja tutustua myös uusiin kasvoihin.

Meitä olikin hullunhauska poppoo matkassa, eli mukana autossa matkasi Kirsikka ja Apris. Tuula liittyi meidän "hiljaiseen" seurakuntaan sitten paikan päällä. Oli kyllä aivan mahtavan hauska päivä, kiitos teille. Tosin en tiedä, uskaltautuvatko naiset enää kyytiini, kun matka oli niin tasaisen tylsä....hih!!!

Kuvia otan tapaamisissa yleensä kolme, mutta nyt innostuin ja otin neljä :). Aivan mahtava oli tutustua livenä distresseillä värittämiseen ja hetihän niitä oli pakko laittaa tilaukseen. Taisi Kirsikkakin vähän innostua tähän tyyliin. Kiitokset Karitalle mahtavasta opista...ja tosi kiva nähdä sinutkin livenä!!!

Tilaisuuden järjesti ihanainen Taru, joka tässä tekee jotain pienen pieniä ostoksia. Itsekin ostin jotain pientä...paras ostos kuitenkin taisi olla hyvä paperi vesiväri värityksiin....joka tosin edelleen odottaa tuolla sitä suurta inspiraatiota.

Ja sitten aivan ihana Riiviö. Voisin adoptoida sinut tänne...ainakin vähäksi aikaa :) Ja olihan Riiviöstä suuri kimppa-apu paperiostoksissa. ThePapu on puhunut...mokomakin viivaviivamikälie....hali!!!!

Itse en mitään saanut aikaan, mutta maailmaa parannettiin senkin edestä ja oli todellakin hauskaa, ainakin meillä. Toivottavasti myös muilla...luulenpa niin. Taru ja joukot olivat tehneet todella suuren työn, mutta kannatti. Porukkaa oli paljon paikalla, paikka mahtava ja kaikki sujui hyvin. Muutaman kanssa sovittiin, että tällä viikolla ilmestyy myös kortti blogiin, eli kai sitä pitää koittaa tehdä....saas nähdä, mikä päivä....ei tänään ainakaan täältä.

Ihana päivä, ihanat ihmiset. Harmittaa, kun ei kaikkien kanssa ehtinyt jutella oikein kunnolla, mutta tämä virhe korjataan, kun seuraavan kerran nähdään!!! Aika vaan meni niin nopsaan, kun oli niin kivaa!!!!

Tehtävä suoritettu. Pyydetty päivitys tehty! Ja tällä välin oli koko vuodatus muuttunut....kai täytyisi alkaa herätellä tätkin blogia, ettei ihan unholaan joudu...