Jo eilen tuli oikein mukavaa postia. Oli ihan pikku tilaukset sisällä Heinikkaan ja Finnstamperille. Niitä en erikseen mitenkään kuvaillut, kun sisältö oli ihan perussettiä, korttipohjia, leima kamoja, haaraniittejä ja sen sellaista. Tarpeellista tavaraa. Ja jotta en ihan yksin ollut syyllinen, voin osan onneksi vierittää Mailalle....kun kerran Mailakin koki tavarapuutetta, niin sitten minäkin...seli seli....

Tänään saapui Helskyltä kiva kuori. Ollaan alettu noudattaa askartelijoiden YYA-sopimusta, eli vaihtoja puolin sun toisin. Nyt oli vaan tuo vaihto tänne minulle päin aika ruhtinaallinen. Ihan jo leimakuvat olisivat riittäneet. Oli aikas ihania...niitä ihania ankkoja, mitä Helskyn sivuiltakin voi katsella. Ja sitten ihania kukkasia, niitä tarvitaan aina. Mutta siis kaikista kivoin oli kyllä ihan valtavan ihana ankkaleimasin...siis ihan ikiomaksi....hieno!!!Kiitos, kyllä täältä sitten taas pesee sinnepäin. Pakko oli yksi testikortti tehdä. Suloinen kuva!!!

1554364.jpg

1554372.jpg

Värittäminen kaipaa treeniä, mutta tällänen tästä nyt tuli...ja teksti tehty ihan omin käsin. Ja uusia kimallekyniäkin sain vähän testata, aika kivat.