Eilen ja tänään on postipoika ollut oikeinkin reipas. Eilen posti toi kaksi kirjettä, joista paljastui Minnalta ostamani magnolia leimasimet ja Tiinalta ostamani ihan eka ikioma Penny Black-leimasin "Pink Toes", ihana. Piti jo koevärittää muutama, kun pidän näitä leimasimia aika haasteellisina väritettävinä tälläiselle vasta värittämistä harjoittelevalle. No, oppia ikä kaikki.

1700057.jpg

Tänään posti toikin sitten Susannalta kirjeen, josta paljastui vaikka ja mitä ihanuuksia. Olin voittanut Susannan nurkkauksessa blogiarvonnan, ja palkinto oli kyllä ihana, että suurkiitos sinne Susannalle!! Nyt kun vaan olisi aikaa kokeilla uusista jutuista jtn kivaa, että käyttöön tulee ja kaikki kelpaa mainiosti. Kuten kuvasta näkyy, kaikkea löytyy.

1700055.jpg

Huomiseksi onkin luvattu ainakin tännepäin hellepäivä, eli enköhän se vietä hikoillen tuolla pihalla. Kyllähän se niin on , että näin kesällä täytyy nauttia lämpimistä ilmoista ja auringosta, mutta jotenkin vaan illan viimeisinä tunteina viimeistään täytyy hiippailla korttihuoneeseen vähän näpertämään....on se niin kivaa hermolepoa.