Leimasimet on ihan tyhmiä...näin tuumin vielä puolitoista vuotta sitten, mutta sitten naksahti ja nyt niitä on kyllä kertynyt jo ihan mukava määrä. Tästä sitten seurasikin ongelma, säilytys. Laatikoista luovuttuani laitoin leimasimet kansioon ja hommasin niitä välilehtiä. Ihan hyvä, mutta jotenkin ei vaan oikein kätevä pidemmän päälle. Sitten alkoi kiinnostaa cd-koteloiden käyttö säilytyksessä ja niinpä olen nyt "muutaman" kotelon täyttänyt. Projekti on vielä kesken, kun jostain syystä ne laatikot, jotka hommasin, ei riittäneet, mutta laitan nyt kuvaa tekstien säilytyksestä.

Tekstejä ei taida koskaan olla liikaa. Ainakin tuntuu siltä, kun koteloita eri teksteillä täytin. Mutta onhan se kiva, kun on vähän joka lähtöön joku teksti. Jostain luin pienestä epäilystä muovin ja leimasinten kohdalla, niinpä tekstikoteloihin leikkasin aikasemmin kansioissa olleista välilehdistä sopivat pohjat, jotka liimasin kotelon pohjalle ja niihin sitten kiinnitin tekstit. Nyt on kyllä kätevä etsiä sopivaa leimasinta, kun kotelon päältä voi lukea, mitä kyseinen kotelo sisältää. Pyöreät kyllä meinaan laittaa kiinni suoraan muoviin, mutta noita pienempiä vähän säälin...

DSCN3758.JPG

DSCN3759.JPG

Projekti jatkuu ja odotan hetkeä, että voin julistaa tämän projektin loppuunsaatetuksi!!! Nyt jännäämään, miten Suomen käy viisukarsinnoissa.