No niin, nyt on sitten se samperin Magnolia kärpänen iskenyt tähänkin korttitehtaaseen. Mailan kanssa on tilauksessa leimasimia, mutta olen saanut vähän leimattuja kuvia, ja nyt sitten olen niistä saanut jtn vähän enemmän aikaan. Ja kuten korteista voi huomata, olen myös saanut ostettua ne kaipaamani spellbindersin piparistanssit, ihanat!!!

1479881.jpg

1479885.jpg

1479882.jpg

Nauhoja on vasta tulossa. Itsellä niin onneton valikoima, ettei niillä paljon kikkailla. Ei sitä aina tajua, mitä kaikkea omistaakaan, mutta tajusin omistavani fiskarsin kukka kuviolävistäjän, ja sillä tehtyjä kukkasia on ekassa kortissa. Aika kivoja juuri näihin kortteihin koristeeksi. Ja saa kaikki ne pienen pienet paperisilput, jota aina täytyy säästää, käytettyä hyödyksi.

Jos jollain olisi tuota ylioppilastyttöä leimata, niin voisin ottaa aika mielelläni vastaan. Minulta sitten saisi Tildoja, kun ne tilatut leimasimet saapuu. Ja samoin jos olisi poika ylioppilaita, niin sama peli. Eli vaihtoa olisi tarjolla...Edit. Meni hermo ja tilasin omaksi....on se vaan niin söpö, mutta vähän kausiluontoinen...