Ihan kamala nettikauppa addikti minusta on tullut. Kiertelen ja selailen sivuja. Jopa ulkomaiset kiinnostaa niin paljon, että ihan just kyllä menetän ulkomaalaistenaskartelukauppojenostopelko-neitsyyden. Melkein olen jo yhden tilauksen laittanut menemään tuonne Hollannin suuntaan...kotimaisista puhumattakaan. Onneksi toi dollarikammo on pitänyt pään kylmänä, että jenkki kauppoja olen vaan katsellut "sillä silmällä". Keijukammarista on paketti tulossa. Taavaltakin ihan vähän tilasin muun kivan lisäksi papereita....mutta tahtoo KORTTIPOHJIA, STANSSEJA, AAKKOSIA, LEIMASINVÄREJÄ, TEKSTILEIMASIMIA, HELMIÄISKARTONKIA, SKRÄPPIALBUMEITA.....mä sekoan. Ja ihan vähän kyllä nuo leimasinkuvatkin kiinnostaa, mutta kun en omista yhtään leimasinta, katselen vaan muiden tekosia. Toisaalta sitten tarvitsisi ostaa esim. VESIVÄRIKYNÄT, LEIMASIMIA, LEIMASINVÄREJÄ ENEMMÄN, EMBOSSAUS JAUHOA, KUUMAILMAPUHALLIN. Vitsi, mikä bisnes tämä aikuisiän askartelu on.

Liisalle en uskalla edes mennä käymään, kun sieltä tulee hommattua aina ihan kaikenlaista. Onneksi sräppikurssikin on vasta huhtikuussa, jos vaan kerran kävisin siellä ihan nopsaan sitä ennen.

Mutta silti en päivääkään vaihtaisi pois. On tämä homma sen verran rentouttavaa ja hauskaa ja oppii tuntemaan ainakin netin välityksellä todella ihania ja taitavia ihmisiä. Kiitos siitä!!!