Eilen oltiin porukalla Porissa vähän tapaamassa "netistä" tuttuja. Oli kyllä taas kerran niin hulvattoman hauska ilta. Aina otan kameran mukaan, mutta nyt se on todistettu...oli se mikä tapaaminen vaan, niin kolme kuvaa jaksan/muistan ottaa, niin siis eilenkin.

Taru väritteli kuvia kuivapastelleilla ja saikin monta väritettyä. Itse kokeilin vesivärejä ja tahtoo ne ihanat vesivärit...vaikka ne onkin ihan sikakalliit...tarjouksia otetaan vastaan.

DSCN4096.JPG

Sitten tietenkin leimailtiin, maltillisesti. Tosin toiset saattoi innostua vähän enemmän..Tässä Piipero, iloinen leimailija. Pihku vahtii, tuleeko siitä hommasta kerrassaan yhtään mitään...

DSCN4097.JPG

Ja lopuksi vetoan kaikkiin Hämeenlinnan suunnalla asuviin. Ottakaa toi Piipero asumaan johonkin luukkuun...aloitettiin siis kampanja PPN, eli Piipero pois nurkista.....häivy, hus....antakaa sille hyvä koti!!! Me ei enää jakseta sitä ;)

DSCN4098.JPG

Luulisi, että tuolla anovalla ilmeellä jo yksi kämppä löytyy. Asuntotarjoukset Piiperon blogiin kiitos, tai muuten alan ottaa välityspalkkioita, ja ne on suuret!!! Ja vielä kerran kiitokset emännälle, ja kiitokset ihanasta mansikkakakusta!!!

Edit: Operaatio PPN suoritettu menestyksekkäästi ja Pia todellakin saatiin pois täältä pörräämästä. Asunto löytynyt kampanjan seurauksena!!! Onnea uudelle vuokralaiselle ja voimia vuokraemännälle ;) Ja onnea Pialle koulupaikasta ja olehan sitten ahkera siellä!!!