Tämän leimasimen hankin Paperellasta, ja jotenkin vaan on niin söpö. Ja kiva väritettäväkin, että meikäläinenkin pärjää. Oli sitten väritettävä kaikenvärisiä, kun ei osannut päättää, mikä olisi kiva..

Leimat korteiksi:9

Tässä ylläolevassa vähän kokeilin uutta leikkikaluani, eli tänään jenkkilästä saapunutta Fastenateria. Niitä on nyt tulossa Suomenkin kauppoihin, käsittääkseni ainakin Paperellaan ja Heinikkaan, missä otetaankin tällä hetkellä laitteesta varauksia vastaan. Eli siis kuva on niitattu koristeniiteillä.

Kuva itsessään on aika iso, joten en kamalasti mitään tilpehööriä kortteihin sitten enää laittanut...kun en nyt yleensäkään. En vaan oikein osaa laittaa paljon, mutta sentään kukkasia vähän laittelin..ja retrokukka leikkurit on kyllä minunkin laitteista tällä hetkellä ihan eniten käytössä. Eli kannattaa kyllä hommata, jos vaan vähänkin harkitsee.

Tänään sitten oltiin taas porukalla leimailemassa ja ihan oikeasti, tällä kertaa myös väriteltiin. Täytyy sanoa, että kyllä ne toiset on vaan taitavia..ettei olisi ihan taiteilijoita, vai mitä Saron..no, hyviähän me ollaan kaikki!!!