Perheessä on tulossa viikonloppuna synttärit ja pakko vähän raivata, eli tällä viikolla ei ehdi näperrellä...miten ikävää!!! Ja korttihuonekin on vähän tiivitettävä, ja se vasta stressaakin. Varsinkin kun nyt juuri täytyisi tuottaa, eikä laittaa tavaraa näkymättömiin. Toisaalta tämän siivousurakan jälkeen voin kenties ottaa kuvan tilasta, missä puuhastelen.

Juuri äsken keksin, mitä haluan joululahjaksi. Crop-a-Dile laitteen. Onnekseni ne kaikki on loppu heinikasta juuri nyt, mutta jos vaikka vielä tulisi lisää jollain aikajänteellä. En ole sen paremmin kysellyt. Olisi kiva saada tehtyä siistejä reikiä ja sirkkoja kortteihin. Aika kivannäköisiä on, kun olen muiden korteissa katsellut. Mutta onhan tässä vielä koko loppuelämä aikaa. Haastekortti näyttää nyt pahasti jäävän tekemättä, mutta jos sitten taas seuraavaan haasteeseen panostaisi. Ja lopuksi kuva kortista, jonka taustapaperi on jo sinällään niin nätti, ettei paljon muuta koristusta tarvitse.

2075526.jpg

Edit: Kyllähän siellä olikin sitä isoa laitetta myynnissä. Onko kokemuksia? Olisko hyvä joululahja itselle? Veronpalautuksia ootellessa....