Niin se vaan salakavalasti lisääntyy meikäläisen leimasinvarasto eli sivut jälleen päivitetty ja lisätty "onneksi" vaan yksi leimasin. Jotain jouluista teki mieli ja tämä hempukka hyppäsi Paperellasta ostoskoriin...ja aika kivoja jouluisia 3d kuvia ostin sieltä myös, vaikka joulu kuvia minulla on aivan liikaa. Kenties jossain vaiheessa tuuletan hieman vanhaa varastoa ja laitan myyntiin, mutta vain siksi että sitten saan taas hyvällä omatunnolla hommata lisää...miksi aina vaan ilmaantuu kauniimpia ja kauniimpia kuvia, kysyn vaan!!!

Mutta se leimasin...Tiedetään, Joulun väri on punainen, mutta kun minä niin pidän sinisestä ja onhan sekin nykyään Joulun väri, vaikka tämän tulevan Joulun väri on kuulemma valkoinen. Mainoskikka vai mikä, mutta kaikki käy. Tässä hätähätää tehdyt kortit. Kuva on ainakin aika herkullinen...väritin kuvat promarkereilla, kun halusin kunnon voimakkaat värit, ja sitä saa, mitä tilaa.

1819602.jpg

1819607.jpg

Nyt kun niitä katselen, niin niistähän puuttuu bling bling, eli todennäköisesti saavat pienen star dust kylvyn, niin johan alkaa kimaltaa.