Huppista keikkaa, niin se viikko taas vierähti. Eka työviikko loman jälkeen alkaa pian olla pulkassa ja on aika toiseksi viimeisen vierailevan DT-korttini. On kyllä kuukausi mennyt aika nopsaan.

Tämän viikon haasteen mallin on tehnyt Paukku. Malli olikin aika kiva, ja kun minua on nuo uudet stempelgledet tuolla piinanneet, niin oli melkein niinkuin pakko tehdä joulukortti, eli nyt on sitten eka joulukorttikin tehty tälle vuodelle.

paukku_ajankuluks_blogs.jpg

DSCN4122.JPG

Tähdet leimasin taas versamarkilla ja kohotin ihanalla "snowflake" kohojauheella. Kuvasta ei kyllä näe ollenkaan, miten ihanan "lumisesti" se kimaltelee. Mahtavaa just noihin tähtiin. Päälle sitten taas perinteinen musteenlisäys distressillä, niin tähti sieltä oikein pääsee loistamaan. Samalla tuli korkattua Taavalta hankkimani joululeimasin. Taavalla onkin taas uudet tekstileimasimet tulossa. Täytyy varmaan itsekin käydä varaamassa. Koristuksissa otin vähän omia oikeuksia. Kirkkaat dropsit kiinnitin sinisellä kimalleliimalla, aika kivannäköiset. Yksinkertaista, mutta se taitaa olla aika ominaista minulle. Ainakin tässä se toimii.

Menkäähän tekemään kortteja, että pääsee taas ihailemaan luomuksia!!!