Niin se vaan loppuu, loma. Niin kiva olisi ollut vielä vaan olla, mutta ei auta. Milläs tämä harrastus muuten kustannettaisiin. Tänään olisi pitänyt tehdä niin miljoona muuta asiaa, mutta innostuin eilen illalla aloittelemaan tätä koko loman suunnittelemaani askarteluhuoneen siivousta. Kuvia ei kyllä tipu alkutilasta....sattuneista syistä. Ja muutkin kuvat tulee osissa, koska etenen pikkuhiljaa. Miten aika ja innostus riittääkin. Muuten tämä tila on kyllä niin vaara-aluetta, ettei tänne kyllä ketään voi päästää...huh!!!

Ekaksi vähän järjestelin lidlin laatikostojen päällistä tilaa, mikä on aivan kahden pöydän välissä. Toisella pöydällä on tietsikka ja toisella sitten tilaa askarrella, tosin askartelut on aika hyvin kyllä siirtyneet tähän tietsikkapöydälle. Laatikostot sisältää korttipohjat, papereita, nauhoja, lävistimet ja kaikkea muuta sekalaista seurakuntaa.

DSCN4118.JPG

Päällä sitten onkin pikku laatikosto, minkä töistä pelastin. Siivouksen jälkeen sinnekin tuli tilaa, mutta nyt sieltä löytyy ainakin teipit, koristeita, leimakuvia ja helmet/timantit. Kukat lajittelin värien mukaan neljään muovilaatikkoon, niin saa niistäkin jotain tolkkua. Puupakissa on promarkerit ja muita tarvikkeita. Askartelupakista sitten löytyykin vähän kaikenlaista, mutta sopivan matkan päässä tuossa paikassa, joten tavarat saavat olla siellä. Onpa sitten aina lähtövalmiina matkaan.

DSCN4119.JPG

Jaahas, täytyykin katsoa, minkäs ottaisi seuraavaksi käsittelyyn. Onneksi aina vähän tavaraa myös lentää roskiin, ja sitten kyllä tein "myyntiin" laatikon tavaroille, joita en tarvitse. Jos vaikka joskus innostuisi niitä myymään. Nyt kuitenkin varmaan tahti koneella vähän vähenee, kun tosiaan alkaa aamulla työt. No, aikansa kutakin.