Alkuviikosta käytiin Mailan kanssa Eijalla ihailemassa kaunista puutarhaa ja samalla sain mukaani blogivoittoni. Perennoista ei ole sen paremmin kuvaa, kun olin niin ällikällä kun sain kaikkea ihanaa...ja ihan uutta....ja ihan kamalan paljon. Puoliakaan en muista, mitä sain, mutta onneksi kirjoitin vähän nimiä ylös, niin eiköhän pieni haarukointi auta muistamaan nimiä ja täytyy sitten kysäistä, että mikäs tämä nyt olikaan. Oli kyllä oikein mukava reissu, ja taas sai yksi blogituttu kasvot. Eijalle isot kiitokset tämän virkkuutyöni kera. Siis en todellakaan ole mikään virkkausihminen, mutta kun tätä lobeliaa yritin saada häkin koloista ulos, niin kyllä oli isosta virkkuukoukusta iso apu. Visio olisi, että kasvi tulee kivasti ulos tuolta häkistä, mutta katsellaan, miten käy. Voi olla, että tulee noutaja ennen kukkapilveä. Olisi kyllä pitänyt laittaa joku nätimpi suojaruukku, mutta nyt on myöhäistä katua, oli se sen verran hankala juttu!

1598333.jpg

Tokihan meidän piti ihan vähän leimailla, kun Eijalla oli noita kivoja Belloja. Aika hauskoja.

1598339.jpg

Eilen tehtailtiin ystävän kanssa kutsuja hänen tyttärensä rippijuhliin. Yksinkertaiset ja halvat. Mä jäin kyllä voitolle, kun sain palkaksi pionin....vuosisadan huijaus, sori Marjo!!!

1598336.jpg

Jotenkin vaan pitänyt aika kiirettä. Ei ole oikein ehtinyt mitään väkertää. Nyttenkin täytyy mennä jatkamaan istutus puuhia. Jos sitten illalla vähän jotain yrittäisi tehdä.