Aamulla kolme hurjaa ja hurahtanutta lähti suunnistamaan kohti Turkua eli minä, Manta ja Kirsikka. Paikalle saavuttiin ilman suurempia eksymisiä ja ei muutakuin sekaan joukkoon. Paikalle olikin saapunut runsas joukko askartelijoita ja sitten voikin alkaa tutkailla, mitäs täällä oikein tapahtuu. Pieniä hankintoja tietenkin oli suoritettava ja ylpeänä voin sanoa, etten yhtään paperia ostanut, mutta kenties leimasimia niidenkin edestä....tosin tulevia helmiäiskortteja ajatellen kyllä aika kivojakin leimasimia, että yhtään en kadu. Myös muutaman stanssin ostin ja nyt sormet syyhyävätkin, että pääsisi kokeilemaan. Aika maltilliset ja hyvät ostokset...tosin ne Tiinan paperit vieläkin vähän kaivelee....

Olin kyllä ajatellut edes vähän värittää, mutta aika meni vaan tutkaillessa taitureiden toimintaa, höpötellessä ja tulihan sitä tietenkin myös hieman leimailtua, mutta harvinaisen maltillista oli silläkin saralla..mutta sopivasti.

Kameran olemassaolon muistin vasta loppumetreillä. Aika vaan meni niin nopsaan, eli laitan kaikki kaksi kuvaa tapaamisesta tähän. Väritysnäytöksiä molemmat..hassu juttu sinällään tuo kameran mukaanottaminen, kun aina se on mukana tapaamisissa, mutta sitten hetki vie mukanaan ja aina jossain ihan lopussa huomaa, että olisihan sitä voinut muutaman kuvankin oikein ottaa.

DSCN3654.JPG

DSCN3655.JPG

Tämän alimman naaman voi bongata ykkösen aamutv:stä torstaina n.8.45...täytyy laittaa nauhoitukseen. Eli siis tietty Maijun...hih...lycka till!!!

Kiitos järjestäjille ja kaikille mukanaolleille. Oli oikein kiva päivä ja muutama blogi sai jälleen kasvot ja muutenkin sai tutustua taas uusiin ihaniin ihmisiin...sitä kuuluisaa vertaistukea.

Huomenna tehdään Mantan kanssa Ikea keikka. Haetaan vähän kynille ja väritysvermeille laatikoita ja mitähän muuta siltäkin matkalta mahtaa tarttua mukaan...nyt menen tekemään nauhavaihtokuoren reissukuntoon ja jos ihan vähän kokeilisi uusia juttuja...