Tuskin maltan odottaa, että pääsiäisen vapaat koittaa. Ensimmäinen urakka olisi tämä askartelutilan jonkinasteinen raivaus. Viime viikon skräppi-urakka sai aikaa suoranaisen kaaoksen, josta en ole vieläkään selvinnyt. Papereita ja kaikenlaisia nippuloita on siellä sun täällä, ja kaikki on ihan vähän hukassa, mutta huomenna, kun töistä tokenen, alkaa siivous ja sitten saankin alkaa tehdä kortteja. Että tämä kämppä voikin mennä sekaisin...huh...

Eli toinen tavoite on kortit. Kotona saldo nolla, eli jtn olisi melkein pakko saada aikaan. Kuitenkin noita juhlia olisi tiedossa, ja kortteja täytyisi olla. Jos ottaisi tässäkin asiassa välitavoitteen, että tekisi nuo jo valmiiksi leikatut pois ja sitten uusien kimppuun. Tosin aina ne uudet kuvat vaan houkuttaa niin paljon enemmän, mutta nyt tiukka linja.

Kolmas oikein mukava asia on, että olen päättänyt tehdä ihan pienen tilauksen johonkin oikein kivaan kauppaan. Saa sitten ihan rauhassa makustella, mikä olisi kivaa. No, ainakin korttipohjia pakko tilata, että siitä lähdetään. Kuvia siis tiedossa, mutta ajasta ei tietoa.....toivottavasti pian.